Medlemmar

Ann ElkjärAnn Elkjär

Har solistexamen både från Musikhögskolan vid Göteborgs universitet och Royal Academy of Music, London. Hon har bland annat vunnit 10th International Kuhlau Flute Competition, och andrapriset i Ljunggrenska tävlingen. Ann verkar numera mest som kammarmusiker, i duosättning med pianisten Hee-Won Park, och även med gitarristen Martin Fogel. Ann undervisar på Musikhögskolan Ingesund, och erhöll hederstiteln Associate of the Royal Academy of Music 2009.

www.annelkjar.se

Anna SvensdotterAnna Svensdotter

Är utbildad på Musikhögskolan vid Göteborgs universitet, och tillhör den handfull svenska flöjtister som fokuserar på experimentell musik och nya flöjttekniker. Hon spelar mest solo- pch kammarmusik, och gärna i ensembler som arbetar med improvisation, t.ex i Trio Ek/Janson/Svensdotter och nystartade Parkour.  Våren 2013 släpptes den kritikerrosade solocd:n ”Alpha Waves” med nyskriven svensk musik för flöjt och elektronik.

www.annasvensdotter.com

Jill WidénJill Widén

fick sin utbildning vid Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs universitet för professor Gérard Schaub och Anders Jonhäll, och har också genomgått internationella studier för Andreas Blau (Berlin) och Manuela Wiesler (Wien). Utbildningen avslutades med solistdiplom 2006. Jill är verksam som orkester- och kammarmusiker runtom i Sverige bland annat med återkommande uppdrag i Svenska kammarorkestern, Östgötamusiken och på Wermland opera. Jill undervisar också i flöjt på Musikhögskolan vid Örebro universitet och Kävesta folkhögskola.

www.jillwiden.com

Åsa Karlberg fotoÅSA KARLBERG är en mångsidig kammarmusiker med en fot i scenkonst  Sörmland, och den andra i frilanslivet. Till exempel musicerar Åsa med orkestern Rebaroque, på Drottningholmsteatern, med Duo Nimm och duon Falk & Karlberg, i improvisationsgruppen Grass/Karlberg och med den genreöverskridande trio Angels. Åsa Karlbergs musikaliska nyfikenhet resulterar i ständigt nya musikaliska möten, och på senare tid även i egna kompositioner.

www.karlberg.biz