featured

Medlemmar

Ann ElkjärAnn Elkjär

Har solistexamen både från Musikhögskolan vid Göteborgs universitet och Royal Academy of Music, London. Hon har bland annat vunnit 10th International Kuhlau Flute Competition, och andrapriset i Ljunggrenska tävlingen. Ann verkar numera mest som kammarmusiker, i duosättning med pianisten Hee-Won Park, och även med gitarristen Martin Fogel. Ann undervisar på Musikhögskolan Ingesund, och erhöll hederstiteln Associate of the Royal Academy of Music 2009.

www.duo-nad.com

Anna SvensdotterAnna Svensdotter

Är utbildad på Musikhögskolan vid Göteborgs universitet, och tillhör den handfull svenska flöjtister som fokuserar på experimentell musik och nya flöjttekniker. Hon spelar mest solo- pch kammarmusik, och gärna i ensembler som arbetar med improvisation, t.ex i Trio Ek/Janson/Svensdotter och nystartade Parkour.  Våren 2013 släpptes den kritikerrosade solocd:n ”Alpha Waves” med nyskriven svensk musik för flöjt och elektronik.

www.annasvensdotter.com

Jill WidénJill Widén

Utbildad på Musikhögskolan vid Göteborgs universitet med solistdiplom. Aktiv frilansmusiker som spelar med Sveriges och Nordens främsta orkestrar. Senaste åren har hon varit återkommande inbjuden att spela med Svenska Kammarorkestern. Hon har även en duo med harpisten Jennie Åsbrink.

www.jillwiden.com

under hösten 2016 vikarierar AURORE DYÉ och CECILIA EKMARK i 40f.